De afspraken met Café Keulen betreffende het coronatoegangsbewijs zijn aangepast. De gemeente eist dat enkel voor het horeca-gedeelte (de bar) een coronatoegangsbewijs nodig is. De zaal en het terras kan door iedereen gebruikt worden. Dat betekent dus dat iedereen gewoon de zaal in kan komen via de zijdeur. Voor een drankje van de bar zul je wel  een coronatoegangsbewijs nodig hebben of je moet het regelen via iemand anders.

 

Op donderdag 7 oktober is er weer een algemene ledenvergadering. In de kalender is de agenda genoemd. Er is naar elk lid een email verzonden met de uitndodiging en de beschikbare stukken. Mocht je geen mail hebben ontvangen en je bent wel lid, laat dit dan per omgaande aan mij weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  zodat ik de verzendlijst kan aanpassen en je alsnog uitgenodigd kunt worden. 

Met schaakgroet,

Henk Gommer secretaris 

Vanwege vakantie bij Café Keulen wordt de geplande openingsavond (26-8) van het nieuwe schaakseizoen een week uitgesteld. 2 September beginnen we met om 18:30 les voor de jeugd en om 20:00 met de eerste ronde van de interne competitie voor de senioren.

Om het begin van het seizoen wat op te vrolijken bieden we zowel bij de jeugd als de senioren een hapje en een drankje aan.

In de kalender zijn voor het komend seizoen (jeugd, senioren, lisb, knsb) de geplande activiteiten voor het overgrote deel reeds ingevuld met de hoop dat we die dit jaar zonder al te grote problemen kunnen volgen.

Tot 2 september?!

Vanaf komende donderdag 10 juni starten we de clubavond weer op. We kunnen weer terecht in café Keulen en beginnen om 18:30  met de jeugd  (tot 19:45)  en vanaf 20:00  uur kunnen we tot 21:45 schaken met de senioren. Om 22:00 sluit de zaal. 

  • Er zijn wel enkele regels waar we ons aan moeten houden: Tijdens de les cq partij hoeven er geen mondkapjes gedragen worden, bij verplaatsing wel. Er zijn geen toeschouwers toegestaan. Iedereen moet de aanwezigheidslijst invullen. Geen fysiek contact. Bij de senioren geldt een nieuwe regel: 2 consumpties per persoon zijn verplicht. 

Er is een mailing rond gestuurd, maar mocht je niets ontvangen hebben mail dan even naar de secretaris van de club.

We hopen de clubleden vanaf komende donderdag weer te ontmoeten. Hopelijk als alles goed gaat kunnen we vanaf september de clubavond weer zijn normale invulling geven. 

Henk Gommer 

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com