Beste Voerendalers, met name de leden met rating 1900+,

Onlangs hebben we een nieuwe verdeling gemaakt om de jeugd van SV Voerendaal structureel les te geven in het nieuwe seizoen en zonder dat de weinige personen die daar invulling aan geven overbelast raken. De consequentie daarvan is dat de groep hoger stap 4 (ongeveer 6 leerlingen) geen leraar toegewezen heeft gekregen. De invulling die we willen geven is om elke potentiele lesgever te laten intekenen op een willekeurige donderdag in het nieuwe seizoen.

Bij deze doe Ik dan ook een beroep op iedereen die aan deze groep les zou kunnen/willen geven om een willekeurige donderdag in de 2 a 3 maanden te kiezen om bij de jeugd (stap 4+) dan een les of demonstratie te verzorgen geheel naar eigen inzicht en idee├źn.  

De les vindt plaats op de donderdag van 18:30 (18:45 uiterlijk starten) tot 19:30. Daarna doet iedereen weer mee met de gezamenlijke laddercompetitie. Het gaat dan om de periode september 2019 tm juni 2020. In de vakanties (herfst, kerst, carnaval, voorjaar) wordt er geen les gegeven. Ook zijn er nog enkele bijzondere donderdagen waarbij er iets leuks gezamenlijks wordt gedaan voor alle jeugd.  Concreet betekent dit dat de volgende donderdagen niet hoeven te worden ingevuld: 17-10 (herfstvak),  5-12 (Sinterklaas), 26-12 en 2-1 (Kerstvak), 20-2 en27 -2 (Carnavalsvak), 30-4 (Meivak) en 21-5 (Hemelvaart).  

Wil of kun jij een les verzorgen? Meld je dan bij mij aan! Dan regel ik een rooster zodat we onze jeugd verder op weg kunnen helpen.

Henk Gommer

Jeugdcoordinator SV Voerendaal

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com