Afgelopen zondag vond voor de 61e keer het Persoonlijk Jeugd Kampioenschap Limburg (PJKL) plaats. Ook dit jaar weer gehouden in het mooie clublokaal van de Tegelse SV. Voor de organisatie tekenden dit jaar naast de Tegelse SV, ook de Blerickse SV en de Venlose SV. Na een jarenlange terugloop in deelnemers, met als absoluut dieptepunt het aantal van 17 deelnemers van vorig jaar, was het dit jaar weer een gezellige drukte. Met 51 deelnemers mag het toernooi als zeer geslaagd beschouwd worden.

JCC Rotterdam 2019 Meesterklasse D
Afgelopen zaterdag, 30 november, was de derde en laatste dag van het Jeugdclubkampioenschap 2019 in Rotterdam. In het totaal hebben er 112 teams meegedaan aan de kwalificatie voor het JCC. Het kampioenschap in de meesterklasse D wordt uitgevochten door 30 gekwalificeerde teams uit heel Nederland. Vanuit Limburg was het team Tegelen D1 vertegenwoordigd. Het team bestond uit vier spelers, Joshua Ekker, Jelmar Klinkenberg, Maxim Ekker en Flint Lieverse en teamleider Arnoud Ekker.

Afgelopen zondag 20 oktober organiseerde de Tegelse SV voor de 10e keer het herfst toernooi. Met maar liefst 56 deelnemers was het toernooi goed bezocht. Hopelijk is dit een opmaat naar een succesvolle en goed bezochte grand-prix cyclus.

Zoals altijd was SV Voerendaal weer prima vertegenwoordigd.

Afgelopen zondag was de eerste ronde van de euregio-cup en euregio-league. Het succes van de afgelopen jaren lijkt dit jaar voortgezet te worden. Maar liefst 42 kinderen waren in Heerlen aanwezig. 27 in de cup en 15 in de league. De kinderen kwamen van 12 verschillende verenigingen uit Belgie, Duitsland en Nederland. Een Euregionaal succes! SV Voerendaal was met 6 spelers goed vertegenwoordigd. Sem Kok, Levi Kok, Kirill Litvinenko, Nikolai Litvinenko, Bob Vonken en Ties Dumont. De uitslagen kun je hier vinden.