In de derde ronde van de LISB bondscompetitie traden bij Voerendaal 5 maar liefst 3 debutanten aan. Uiteenlopende redenen waren er de oorzaak van dat de plaatsvervangend teamleider al zijn creativiteit moest aanspreken om alsnog een volledig team aan de start te krijgen. 

Meerdere jeugdleden hadden geen tijd om aan te treden ivm proefwerkweken. Gelukkig kon met het derde van SV Schaersberg afgesproken worden dat twee op zondag zaalhockeyende leden al op de donderdagavond konden spelen. Willem Gommer (13 jr) en Benjamin Kling (11 jr en debuterend voor Voerendaal 5) werden gelijk voor de leeuwen geworpen met als tegenstanders twee 1500+ spelers. De uitslag laat zich raden maar het plezier was er (gelukkig) niet minder om. 

Zondagmiddag traden de overige teamleden aan waarbij voor de verandering de leeftijden niet zullen worden aangehaald. Maar dat het hier ging om een van de oudste debutanten is natuurlijk ook een unicum. Marie Louise Souren (bord 6 debuterend als competitiespeelster), Hans Koppers (bord 5), Ron Dohmen (bord 2, debuterend voor SV Voerendaal) en Henk Gommer (bord 1) probeerden nog te redden wat er te redden viel. Even leek er nog een mooie 3-3 uit te komen maar helaas bleef het uiteindelijk slechts bij winst op bord 1 en 5. Toch kon iedereen op een geslaagde avond cq middag terugkijken ondanks het onnodig offeren of weggeven van paarden, lopers en torens. 

 

 

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com